Ανοίγει το Χ.Κ. Καλαβρύτων στις 10 Δεκεμβρίου με πολλές εκπλήξεις !!!

Στις 10 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων αν η χιονόπτωση που αναμένεται και την επόμενη εβδομάδα αποδειχτεί επαρκής.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Λεωνίδα Σπυρόπουλο, το χιονοδρομικό φέτος θα έχει νέες παροχές για αρχάριους και έμπειρους σκιέρ αλλά και για τα παιδιά.

Ο Λεωνίδας Σπυρόπουλος τονίζει ότι από αυτή τη χρονιά οι προχωρημένοι θα έχουν στη διάθεσή τους μια νέα «μαύρη» πίστα, στη Στύγα, ενώ βάρος έχει δοθεί και στους αρχάριους και φέτος λειτουργεί πλήρως η πίστα Αρμονία.

Σε αυτή την «πράσινη» πίστα οι νέοι σκιέρ μπορούν να εκπαιδευτούν και να απολαύσουν χιονοδρομία μέσα στο δάσος και σε μια έκταση 2.500 μέτρων. Οπότε φέτος το Χιονοδρομικό αυξάνει τους αναβατήρες του από 7 σε 8 και σε συνολικά 25 χλμ πιστών.

Στα νέα δεδομένα θα πρέπει να προσθέσουμε και τον παιδότοπο που έχει δημιουργηθεί στη βάση του χιονοδρομικού, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το σαλέ.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο εκεί θα μπορούν παιδιά έως 12 ετών να εκπαιδευτούν στο χιόνι τόσο για να κάνουν σκι όσο και για να απασχοληθούν δημιουργικά και ευχάριστα. Ο παιδότοπος στο χιόνια θα έχει φουσκωτό κάστρο και άλλα παιχνίδια. Οι γονείς θα έχουν οπτική επαφή με τα παιδιά τους και ο χώρος στον οποίο έχει δημιουργηθεί είναι προστατευμένος από τον αέρα.

Επιπλέον, έχει αναβαθμιστεί το πάρκο για τα άλματα και διαθέτει πλέον 10 ράμπες για σκιέρ όλων των βαθμίδων και έχουν ενταχθεί νέες που απευθύνονται σε αρχάριους.

Με το ξεκίνημα της λειτουργίας του θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια στην πλατεία των Καλαβρύτων.

Συνέντευξη έδωσε και ο υπεύθυνος λειτουργίας του χιονοδρομικόύ κέντρου Καλαβρύτων, κ. Νίκος Αρμπής.

Πηγή: kalavrytanews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Winter Holidays © Copyright © 2014 - 2020 All rights reserved.
Give IT: Κατασκευή Ιστοσελίδας