Καταφύγιο Μπάφι

Πάρνηθα

Mία μόλις ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στο όμορφο και άγνωστο, για πολλούς, βουνό της Πάρνηθας μπορείς να αναπνεύσεις οξυγόνο, να αποδράσεις από τη πολύβουη πόλη, να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και με μια στάση στο καταφύγιο Μπάφι, να απολαύσεις τον πρωινό καφέ και την υπέροχη θέα.

 

Το καταφύγιο Μπάφι βρίσκεται στην καρδιά της Πάρνηθας. Ένα καταφύγιο οργανωμένο και κατάλληλο να δεχτεί επισκέπτες κάθε ηλικίας όπου τους δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσουν μέσα στην φύση και τον καθαρό αέρα και να ανακαλύψουν το μοναδικό ελατόδασος της Αττικής μέσα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

Στο καταφύγιο Μπάφι μπορείτε να διανυκτερεύσετε για μία ή και περισσότερες μέρες οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο χρόνο μιας και παραμένει ανοιχτό συνεχώς κάθε μέρα (Η κουζίνα του από τις 08.00 ως τις 21.00).

Μπορείτε να διοργανώσετε παιδικές εκδηλώσεις, σχολικές εκδρομές εταιρικές συναντήσεις, σεμινάρια ή και εργαστήρια πολεμικών τεχνών, χορού, yoga ή και οτιδήποτε άλλο μετά από συνεννόηση με το ταξιδιωτικό μας γραφείο.Οργανωμένες εκδρομές:

Κάθε Σαββατοκύριακο από αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι τον Φεβρουάριο που κρατάει το χειμωνιάτικο κλίμα με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα χιόνια που πέφτουν συχνά τα τελευταία χρόνια και τα ελάφια να κατεβαίνουν χαμηλά στα βουνά αναχωρούμε για μια μονοήμερη απόδραση στο βουνό της Πάρνηθας. Πραγματοποιούνται με μικρά γκρούπ ως 20 ατόμων και διαθέτουμε min van & mini bus. Αν είστε οικογένεια ως 4 ατόμων μπορούμε να σας μεταφέρουμε ιδιωτικά με πολυμορφικό αυτοκίνητο.
Η εκδρομή μας στην Πάρνηθα γίνεται με αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας. Στο όμορφο αυτό βουνό θα αποδράσετε από τη πολύβουη πόλη, θα ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και με το καταφύγιο Μπάφι να μας προσέχει με τον ζεστό καφέ που φτιάχνεται με μεράκι και την υπέροχη θέα που προσφέρει.
Στις τιμές περιλαμβάνεται η μεταφορά, η αμοιβή του οδηγού, ατομικό νερό / ατομικό σνακ, 10% έκπτωση στο μενού του καταφυγίου (ζητήστε μας να σας το στείλουμε) και συνοδός του γραφείου.
Για εξωτερικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία ή ορειβασία παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε στην κράτηση.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Winter Holidays © Copyright © 2014 - 2020 All rights reserved.
Give IT: Κατασκευή Ιστοσελίδας