Οργανωμένες περιηγήσεις με γουρούνες στον Παρνασσό από την Polaris Parnassos Experience

Ανέκαθεν ο Παρνασσός ήταν ιδανικός προορισμός για off road περιπέτειες. Χώμα, λάσπη, χιόνι, νερά, λίμνες είναι τα στοιχεία που συναντάμε στους δασικούς δρόμους του ορεινού όγκου και δομούν το ιδανικό terrain για τα off road… άλογα! Και τι πιο ιδανικό από μία «βρώμικη» βόλτα με γουρούνες;

Από φέτος τον χειμώνα η εμπειρία των περιηγήσεων με ATV είναι διαθέσιμη στον Παρνασσό. Η Polaris Parnassos Experience στήνει βάση στο Λιβάδι Αράχωβας με τον ολοκαίνουριο μηχανοκίνητο εξοπλισμό Sportsman και RZR, αλλά και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ορεινών διαδρομών.

Το onParnassos.gr έμαθε τα πάντα για τις περιηγήσεις με ATV στον Παρνασσό από την Polaris Parnassos Experience.

Διαδρομές

Οι διαδρομές είναι διάρκειας μιας ώρας ή δύο ωρών και κινούνται σε δασικούς δρόμους ή μονοπάτια μέσα σε έλατα, ενώ οι αποστάσεις που διανύονται είναι έως 50 χιλιόμετρα, όπως εξηγεί ο επικεφαλής της Polaris, Αντώνης Γιουκάκης. Αφετηρία είναι το Λιβάδι και οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Λιβαδίου και στα ελατόφυτα Καλάνια, ενώ γίνεται στάση στο Επτάστομο το νοτιότερο παγετώνα της Ευρώπης και στο Κωρύκειο Άντρο.

Εξοπλισμός

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει μία περιήγηση με τις γουρούνες είναι ζεστά ρούχα, ενώ συνιστάται και full face κασκόλ. Ο εξοπλισμός που παρέχεται από την Polaris Parnassos Experience περιλαμβάνει αδιάβροχο παντελόνι με επένδυση και αδιάβροχο σακάκι, γκέτες, γάντια, καλύμματα για παπούτσια και κράνος.

Ασφάλεια

Υπάρχουν δύο οδηγοί και ξεναγοί μπροστά, οι οποίοι δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες. Στην γουρούνα του ξεναγού υπάρχει φαρμακείο και εργαλεία. Το όριο ηλικίας είναι 22 ετών και φυσικά απαιτείται δίπλωμα οδήγησης.
 
Οι περιηγήσεις θα είναι πραγματοποιούνται έως τέλος Φεβρουαρίου.

Η βάση της Polaris Parnassos Exerience βρίσκεται στο Λιβάδι πάνω στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων ΕΛΙΝ.

Οι τιμές των εκδρομών είναι ως εξής:
  
1 ώρα – 18 χλμ  (70€ οδηγός  & συνοδηγός)
 
3 ώρες – 50 χλμ  (130€ οδηγός  & συνοδηγός)

 

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας email στο book@winterholidays.gr

Πηγή: OnParnassos.gr

Δείτε εδώ μια διαδρομή μέσα στα χιόνια. 

Winter Holidays © Copyright © 2014 - 2020 All rights reserved.
Give IT: Κατασκευή Ιστοσελίδας