ΜΠΑΝΣΚΟ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΔΙΚΩΣ

Travel Experience

Σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες διακοπών και ψυχαγωγίας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας έχοντας μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

01/11/18 To 31/03/19

Μπορείτε να κάνετε κράτηση οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμείτε για να ταξιδέψετε στον αγαπημένο σας προορισμό ή να επιλέξετε ένα από τα οργανωμένα ταξίδια μας.

Bansko

Συνδυάζοντας τις καλές και σύγχρονες υποδομές με τις ελκυστικές τιμές, το Μπάνσκο απολαμβάνει τα τελευταία 10 χρόνια μία ταχύτατη ανάπτυξη που θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει case study για τον ορεινό τουρισμό.

75€

Το Μπάνσκο είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Στην πόλη υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός. Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Μετά από την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ τζαζ στην πόλη, το Μπάνσκο απέκτησε διεθνές πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου βρίσκεται στα 2.560 μέτρα και το χαμηλότερο στα 1000 μέτρα. Το Μπάνσκο διαθέτει πίστες σκι 75 χιλιομέτρων, εκ των οποίων το 35% απευθύνεται σε αρχάριους , το 40% σε έμπειρους και το 25% σε προχωρημένους σκιέρ και snowboarders. Το 80% αυτών των εκτάσεων είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνητού χιονιού. Χάρη στα 170 κανόνια χιονιού TechnoAlpin και τους οδοστρωτήρες της εταιρείας Kassbohrer, η σεζόν ξεκινάει εγγυημένα τον μήνα Δεκέμβριο και λήγει τον Μάιο. Επιπλέον λειτουργούν ένα οκταθέσιο κλειστό τελεφερίκ, ένα εξαθέσιο, έξι τετραθέσια και ένα τριθέσιο τελεφερίκ. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι έξι αναβατήρες για σκι και δέκα παιδικοί αναβατήρες.

Bansko

The number one destination at Balkan for skiing, snowboarding and relaxation!

Ο καλύτερος προορισμός των Βαλκανίων, το Μπάνσκο σας προσφέρει μοναδικές διακοπές χαλάρωσης, αναψυχής, διασκέδασης και ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά.
Το Μπάνσκο είναι ένας προορισμός που μπορείτε να το επισκεφτείτε όλο τον χρόνο. Εμείς βέβαια σας παρέχουμε πακέτα διακοπών από αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και τέλη Μαρτίου που το τοπίο παραμένει ακόμα χιονισμένο.

Όλες οι αναχωρήσεις γίνονται από Αθήνα και είναι βραδινές. Για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας διότι αλλάζουν οι τιμές.

Για να δείτε αναλυτικά τα πακέτα διακοπών για την περίοδο των 3 ήμερων στο Μπάνσκο με τα ξενοδοχεία και τις τιμές, κατεβάστε τον κατάλογο.

#

Αναχωρήσεις

Τιμή

Ημέρες

Ξενοδοχεία

1

08/03 – 11/03

Από 169€
3 βράδια
 4* & 5*
2
22/03 – 26/03
Aπό 169€
3 βράδια
4* & 5*

Τιμοκατάλογος :

Καθαρά Δευτέρα από Αθήνα 08/03 – 11/03

25η Μαρτίου από Αθήνα 22/03 – 26/03

VIEW THE PHOTOS

INCLUDED AND NOT

  • ALL DRINKS INCLUDED YES
  • LUNCH IN RESTAURANT YES
  • ALL TICKETS MEUSEUM NOT
  • TYPICAL SOUVENIR NOT

PACKAGE DETAILS

Τουριστικές Πληροφορίες

Η Winter Holidays σας προσφέρει μαζί με το πακέτο διακοπών σας έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό που θα μπορείτε χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Βουλγαρία που επισκεφτήκατε όπως αξιοθέατα, μουσεία, εκκλησίες, γειτονικές πόλεις, χιονοδρομικά κέντρα, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα που αξίζει να επισκεφτείτε!

YOU MAY ALSO LIKE

Ελλήνων Θέα

Livadi suites

ΜΠΑΝΣΚΟ SKI – SPA & RELAX ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

Ελλήνων Θέα

Livadi suites

ΜΠΑΝΣΚΟ SKI – SPA & RELAX ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

Pelion Resort

Kassaros Hotel

Winter Holidays © Copyright © 2014 - 2020 All rights reserved.
Give IT: Κατασκευή Ιστοσελίδας